Trainingen

Trainingen voor slimme, intuïtieve denkers

 In nauwe samenwerking met collega Marga Spaanjaars geeft Arja een aantal trainingen voor ‘slimme intuïtieve denkers’. Mensen die complexe zaken aankunnen, vaak ook hoogsensitief zijn, meestal buiten de kaders denken, veel dwarsverbanden zien en dwarsverbindingen maken; in combinatie met een sterke intuïtie.

The First Step

Een online – geheel docentonafhankelijk – aanbod waarin veel basisinformatie over het onderwerp hoogbegaafdheid wordt gegeven. We beginnen bij de vraag ‘wat is hoogbegaafdheid?’ en vervolgen met modules over denken en leren, voelen, willen en handelen. En dat alles in interactie met de omgeving.
Behalve cognitieve informatieoverdracht, biedt deze training ook methoden voor zelfonderzoek en ervaringsoefeningen.
Door jezelf zo in alle facetten van je hele mens-zijn te begrijpen, word je vaardiger in het omgaan met jezelf èn in je sociale interacties.
The First Step komt in de loop van het voorjaar van 2022 online. Als je geïnformeerd wilt worden als het zover is, meld je dan aan via het contactformulier.

The Next Step

Dit is een live training van vier dagen, verspreid over een paar maanden. We werken met een kleine groep van 6 – 8 personen en gaan daarbij helemaal uit van de ontwikkelwensen van de deelnemers.
Voor een eerste indruk, zie dit introductiefilmpje.
Of download de flyer. Er is zowel een versie voor deelnemers als voor werkgevers.

Inschrijving voor deze groep via hb-trainingen.nl Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, gaat de planning van start. De trainingsdagen zullen in principe op maandag of donderdag zijn.
Wil je eerst meer informatie? Vul dan het contactformulier in, of bel 06 14724344.